Informatii Legale Necesare

Detinator

VILLA BELLAGIO TREND SRL

Str. Vrejului, Nr. 21, Parter, Sect. 3,

C.P. 31865, Bucuresti Sectorul 3

J40/11563/1994

CUI 5822126

Contact:

contact(at)bellagiovilla(.)ro

Act de renunțare

Informațiile conținute în acest site au numai scop informativ general. Informațiile sunt furnizate de bellagiovilla.ro și în timp ce ne străduim să păstrăm informațiile actualizate și corecte, nu facem nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, despre exhaustivitatea, acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea cu respectarea site-ului web sau a informațiilor, produselor, serviciilor sau graficelor aferente conținute pe site, în orice scop. Orice încredere pe care o acordați acestor informații este, așadar, strict pe propriul dvs. risc.

În niciun caz nu vom fi răspunzători pentru nici o pierdere sau daună, incluzând, fără limitare, pierderi sau daune indirecte sau consecvente sau orice pierdere sau deteriorare care rezultă din pierderea de date sau din profiturile rezultate din sau în legătură cu utilizarea acestui site .

Prin acest site puteți să vă conectați la alte site-uri care nu sunt sub controlul bellagiovilla.ro. Nu avem control asupra naturii, conținutului și disponibilității acestor site-uri. Includerea oricăror legături nu implică neapărat o recomandare sau susține opiniile exprimate în cadrul acestora.

Se depun toate eforturile pentru a menține site-ul în funcțiune fără probleme. Cu toate acestea, bellagiovilla.ro nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzător pentru faptul că site-ul este temporar indisponibil din cauza problemelor tehnice care nu țin de controlul nostru.